Harrastelijataiteilijoiden töiden näyttely- ja myyntisivusto
DigiGallery on harrastelijatai-
teilijoiden teosten näyttely- ja myyntisivusto. Tänne voit jättää töitäsi myyntiin haluamaasi hintaan.

Ostosta kiinnostunut voi ostaa teoksen antamaasi hintaan, mutta hän voi tehdä siitä myös vastatarjouksen. Joka tilanteessa sinä päätät millä hinnalla sen haluat myydä.

Kaupat, yhteydenotot, ostotarjoukset tapahtuvat suoraan myyjän kanssa ei DigiGalleryn välityksellä! Kunkin myytävän työn alla on myyjän sähköpostiosoite, jonka avulla voit olla myyjään yhteydessä.

Kun kauppa syntyy maksaa myyjä DigiGallerylle välitysavusta seuraavasti:
Esimerkiksi:
10-40€ => 2€
40-60€ => 3€
60-80€ => 4€
80-100€ => 5€
100-120€ => 6€
120-140€ => 7€
140-180€ => 9€
180-200€ => 10€
>200€ => 5%:ia

Palkkio on aina DigiGalleryssä ilmoitetusta Hinnasta! Ei myyntihinnasta!

Kun hinnoittelet DigiGalleryyn myytäväksi pistämääsi työn anna sille tasaeurohinta!

Huomioi pyöristys!

Huomaa, että palkkio on noin 5%:ia tuotteesi hinnasta, kuitenkin alapään palkkioita vähän ylöspäin "pyöristäen".

Voit jättää työsi DigiGalleryyn myyntiin sähköpostitse:pirkka.elovirta(at)gmail.com

(シ)

Kerro SoMe
-kavereillesi
DigiGallerysta!

Heillä voi olla hyviä
töitä myyntiin!
Vesivärityöt-linkissä on Pirkka Elovirran tekemiä töitä
Käy katsomassa millaisia vesiväritöitä siellä on.
Linkistä voit löytää kauan etsimäsi taulun seinällesi tosi edullisesti!
  Käy katsomassa >
Tulppaanit Tuulessa!
Öljyvärityöt -sivulla on myynnissä Pirkka Elovirran maalaama 1 metri x 1 metrin kokoinen tulppaniaiheinen öljyväritaulu Klikkaa kuvaa suuremmaksi!
Voit tehdä tarjouksen siitä sähköposti:
pirkka.elovirta(at)gmail.com


Hintapyyntö:
122€Osta tai tee tarjous!
Kuvaa tuotteesi vaakakuvaksi!
Kaikki DigiGallerian kuvat ovat vaakakuvia, jotka ovat leveydeltään 918 pixeliä ja korkeudeltaan 517 pixeliä (□□ eli noin 2:1:een). Kuvaa työsi valkoisella pohjalla vaakakuvana. Huomaa myös, ettei taustalla ole mitään häiritsevää, kuten ovia tai kirjahyllyjä.
Jokaiselle taiteilijalle on kerääntynyt harrastuksen varrella nurkkiin erilaisia, hienoja taideteoksia. DigiGallery tarjoaa nyt hyvän myyntikanavan näille taideteoksille.

Putsaa kaapit ja nurkat ja pistä työsi myyntiin! Jokaiselle tällä sivustolla myynnissä olevalle taideteokselle löytyy ostaja ennen pitkään. Tekotavalla ja käytetyillä väreillä ei ole väliä,. Kaikki taide kelpaa DigiGalleryyn myyntiin ja ostajia sivuillamme käy varmasti ennen pitkää runsaasti.

DigiGalleryn sivuille voi kuka tahansa pistää taideteoksiaan myyntiin, mutta mikäli olet vielä alaikäinen, kannattaa sinun pyytää lupa vanhemmiltasi taideteoksesi myymiseen.

Mieti valmiiksi sopivan edullinen tasarahahinta teoksellesi, kuvaa se digikameralla vaalealla taustalla ja laadi siitä lyhyt kuvausteksti. Jos hintapyyntösi on ostajasta liian korkea, voitte yhdessä neuvotella molemmille sopivan hintaratkaisun.

Kauppaa käydään varmasti eniten sähköpostitse, ettei kummallekaan tule turhia puhelinkuluja. Puhelin on kuitenkin usein tehokkaampi ja nopeampi kaupanteko- ja neuvotteluväline, joten numeroita kannattaa vaihtaa kauppaa tehdessänne. Kun työt ja maksut ovat toimitettu molempien osapuolien yhdessä sopimalla tavalla, myyjä maksaa sovitun summan DigiGalleryn välityspalkkiotilille, joka ilmoitetaan myyjälle säkoöpostitse. alkuperäisestä sille ilmoitetusta hinnasta lasketun noin 5%:n tasaeuroiksi porrastetun välityspalkkion.


Pirkka Elovirta
Pegasos Marketing
Miten ostan?

Löydettyäsi kiinnostavan työn, ota tuoteruudun alalaidassa olevalla sähköpostiosoitteella yhteys myyjään. Ilmoita samalla myös työn tuotenumero, josta olet kiinnostunut. (esim. Akvarelli / 003 / 301214) Lähetä myös puhelinnumerosi, jotta myyjä voi ottaa sinuun puhelimitse yhteyttä. Kun yhteys välillenne pelaa, teette kaupat ja sovitte miten ostaja saa työsi itselleen.

Ostaja ja myyjä sopivat aina kaikki työhön liittyvät maksut ja toimitukset keskenään.
He (myyjä ja ostaja) jakavat toimituksesta aiheutuvat lähetyskulut 50-50%-periaattella, mikäli ette sovi toisin.
Lue ostamisesta lisää>


Miten myyn?

Lähetä DigiGalleryyn myyntiin tulevasta teoksestasi vaakadigikuva, lyhyt tuotekuvaus ja tasaeurosummainen hintapyyntösi ja myös oma kuntoarvio sen kunnosta sähköpostitse osoitteeseen: pirkka.elovirta(at)gmail.com

Lähetä tekstiviesti!

Lähetä myös tekstiviesti myytävästä teoksesta numeroon 040-5469040, niin saan laitettua työsi nopeammin sivuille!

Lue myymisestä lisää>

      
Kuvaa vaakakuva valkoisella taustalla!

Digikuvaa työ!

Kuvaa digikameralla työsi valkoisella/vaalealla taustalla. Huolehdi, että kuvauspaikassa on riittävästi valoa.
Lue kuvaamisesta lisää>


Kaupan jälkeen?

Ilmoita tehdystä kaupasta sähköpostitse tai tekstiviestillä numeroon 040-5469040. Poistan Työn sivulta! Ilmoita viestissä tuotenumero (esim. Akvarelli / 010 / 301214) Tämän jälkeen vain maksat sovitun summan DigiGallerian välityspalkkiotilille samoin tiedoin varustettuna.
Lue välityspalkkioista lisää>
Copyright © Pegasos Marketing / pirkka.elovirta(at)gmail.com